sas

torstai 30. lokakuuta 2014

Matkakirjat.fi

Matkakirjat.fi -sivustolle on koottu matkakirjojen parhaimistoa helposti ja kattavasti saataville.
Aihealueina ovat automatkailu, omatoimimatkailu, perhelomat, Suomenmatkailu, Kanariansaaret, sekä Thaimaa ja erikoisuutena löytyy kirja nimeltä 500 paikka joissa käydä ennen niiden katoamista (vapaa suomennos:).

Kurkkaa tarjoukset ja uutuudet:
Matkakirjat.fi

Halloween lähestyy, lisää pelottavia hotelleja!

Rantapallo.fi on esitellyt sivuillaan jokusen kauhuelokuvista tutun hotellin. Tutuin varmaan on maailman pelottavimmat hotellit- listallakin ollut Hohto- elokuvan hotelli. Jostain syystä useat ihmiset haluavat yöpyä juurikin siinä tietyssä huoneessa nro 237...

Täältä artikkeliin, ja eikun varaamaan...
Rantapallo.fi/5 kammottavaa elokuvahotellia

lauantai 25. lokakuuta 2014

Etsitään mukavaa reissua

Olimme neljän naisen porukalla suunnitelleet lähtevämme ensi keväänä käymään jossakin pidennetyn viikonlopun muodossa. Raakkasimme porukalla pois kaikki vähiten yllättävät kohteet, kuten Pariisi, Lissabon, Lontoo, Rooma jne. vaikka nekin kyllä kelpaisivat meille. Haluaisimme kuitenkin kokeilla jotain uutta tai erilaista. Päädyimme siihen, että Kaunas olisi kiva vaihtoehto ja minä lupasin katsoa lentoja, sillä oletusarvo oli se, että lähdemme kevyellä budjetilla RyanAirilla Tampereelta. Lentoja katsellessani huomasin, että RyanAir ei lennä Tampereelta Kaunasiin, höh. Kenelläkään kokemuksia Kaunasista, muista lennoista, tai muita ehdotuksia?

Maailman pelottavimmat hotellit?

Momondo julkaisi Halloweenin kunniaksi listan maailman pelottavimmista hotelleista, tai niistä, joissa ainakin väitetään kummittelevan. Päivänsä päättäneitä uhkapelureita ja kirottuja kerroksia, haamuja, jääkylmiä suudelmia, seinän sisään muurattuja luurankoja (se otettiin ilmeisesti pois, kun löydettiin), läpikuultava merimies, tyttökoulun ankaran johtajattaren haamu, vaimonsa perään sureva kuvernööri tai kikattavat kaksostytöt hotellissa, josta Stephen King sai niin kylmiä väreitä, että se toimi esikuvana kirjalle Hohto...

Ups. Joskus on ihan kiva nukkua omassa sängyssä? Ja pienet mukavat, kotoisat perhehotellit sopivat ihan kivasti ilman peittelemään tulevia kummituksia. Mutta nyt tiedän miten saa lapset jäämään reissulta kotiin ja voi lähteä puolison kanssa kaksin (tai sitten huoneessa voi olla enemmänkin sitä porukkaa...)

Lue hotelli ja kummitusesittelyt Momondon sivuilta:
Momondo.fi/maailman pelottavimmat kummitushotellit

Finnairin koneelle unikko-puku päälle

Finnair on asustanut itseään suomalaisiin kuoseihin, kuten viimeksi Angry Birdsiin. Nyt on vuorossa Marimekon Unikko- kuosi. Kiva tapa tuoda suomea maailmalle, Go Finland!

Lentoposti.fi/Finnair pukeutuu Marimekkoon
Iltasanomat.fi/Finnair yhteistyössä Marimekon kanssa
Hs.fi/Finnair ja Marimekko yhteistyössä

maanantai 20. lokakuuta 2014

Lufthansa lakkoilee jälleen

Lufthansa on tuntunut olevan lakossa viime vuosina aina silloin tällöin ja toisinaan, tuntuuko muistakin samalta? Harmillistahan se on matkustajien kannalta, jos hyvin suunnittelemasi reissut peruuntuvat lakon takia. Yhtiön työntekijöille taas toivon kaikkea hyvää.
Lufthansan lentäjät ovat lakossa parhaillaan ja lakko vaikuttaa myös meillä suomessa, sillä 20-21.10.2014 lennot Helsinkiin on peruttu.

Lentoposti.fi/Lufthansan lentäjälakko

Matkustustiedotteet

Ulkoasiainministeriön matkustustiedotteita kannattaa seurata, jos olet reissuun lähdössä. Suurin osa päivityksistä näyttäisi koskevan Afrikan seutua sattuneista syistä, mutta Ebolan takia, esimerkiksi Espanjankin tiedotteita vilkaisisin, jos olisin lähiaikoina menossa. 17.10.2014 päivätyn tiedotteen mukaan on kokonaan syytä välttää matkustamista Liberiaan, Sierra Leoneen ja Guineaan.

Ulkoasiainministeriö/uusimmat matkustustiedotteet

perjantai 17. lokakuuta 2014

Paikallisopas tässä.fi

Olet juurikin tässä, vieraassa kaupungissa ja etsit bussipysäkkiä tai aikatauluja? Pysähdyitkö matkan varrella ja etsit ravintolaa? Tässä.fi- sivustolta löytyy myös säätiedot. Ohjelman voi ladata puhelimeen mobiilisovellukseksi ja matkanvarrelta löytyy mitä tarvitsee etsiä.

Tutustu:
m.tassa.fi

tiistai 14. lokakuuta 2014

Aku ja maailman ihmeet

Tänään alkavassa matkailusarjassa Aku ja 7 ihmettä,  Aku Hirviniemi kiertää seitsemän viikon reissullaan maailman 7 ihmettä, ja kun Akusta on kyse, luvassa on huumoria. Tällä viikolla käydään Taj Mahalilla Intiassa ja ensi viikolla Aku suuntaa Peruun.

Tänään siis Mtv3 klo 21.00.

Lisää sarjasta:
Mtv.fi/Aku ja seitsemän ihmettä
Katsomo.fi/ Aku ja seitsemän ihmettä

maanantai 6. lokakuuta 2014

Syksyä ilmassa


Syksyä ja kroonista matkakuumetta. Ei ole onneksi äitynyt vielä vakavaksi, mutta pientä lämpöä näyttää pitävän syksyn, talven ja kevään. Kesällä onneksi vähemmän. Syyslomat koittavat pian ja jokunen paikka koneisiinkin on vielä vapaana. Kaikki lehdet eivät vielä ole pudonneet, joten haravoida ehtii loman jälkeenkin.
Katso rantapallon sivuilta, minne lämpimään vielä ehtii syyslomalle:
Rantapallo.fi/syyslomalla vielä lämpimään

Hullun halvat lentoliput Stockmannin hulluilta päiviltä

Stockmannin kanta- asiakkaana kannattaa hyödyntää myös hullujen päivien lentotarjoukset Finnairilla ja varata liput. Kerran olemme saaneet todella huokean Shanghain- reissun hulluilta päiviltä.
Seuraavat hullut päivät ovat 8-12.10.14 ja eri päivien lentotarjoukset ovat jo nyt nähtävillä Finnairin sivuilla. Sieltä katsomaan, jotta ehdit napata omat lippusi huokeasti:

Finnair.com/Hullujen päivien lentotarjoukset

Alennusta Karibian ja Välimeren risteilyistä

Tjäreborg tarjoaa 200€ alennuksen 17.10.14 mennessä varatuista risteilyistä. Tjäreborgin risteilypaketit sisältävät lennot, risteilyn ja hotellimajoituksen maissa.
Jos olet suunnitellut risteilyä vielä tälle syksylle tai tulevalle vuodelle, kannattaa hyödyntää tarjous.

Tjäreborg.fi/200€ alennusta risteilyistä

torstai 2. lokakuuta 2014

Laskettelumatkoja

Laskettelumatkojen lähdöt tupsahtivat internetissä vastaan tänään. Olen katsellut lomasesonkien lopun äkkilähtöjä, eikä mieleen ole tullut, että kuukauden päästä on mahdollista ottaa lähtö jo lumireissuunkin.

Katso täältä:
Alppimatkat.fi/hiihtomatkat