sas

maanantai 22. joulukuuta 2014

Hyvää Joulua ja iloista tulevaa vuotta 2015

Toivotan kaikille rauhallista ja ihastuttavaa Joulua, turvallisia kilometrejä ja matkoja Tapaninpäivän ajeluille ja tulevan vuoden reissuille. Nautitaan pyhät leppoisasti:)


lauantai 20. joulukuuta 2014

Miten vietetään joulua Kiinassa, Japanissa ja Thaimaassa

Rantapallon sivuilla oli artikkeli Kiinan, Japanin ja Thaimaan joulunvietosta. Näissä maissahan ei kristillistä joulua vietetä, mutta kukin maa on napsinut itselleen jotain joulutapoja, tai sitten talven suurin juhla on joku muu kuin joulu, kuten Kiinassa uusi vuosi.
Lue lisää: www.rantapallo.fi/kulttuuri-nahtavyydet/kaikkialla-ei-ole-joulu/

Travelbird.fi

Travelbird- sivusto jatkaa edelleen tarjousmatkojen hakukonesarjaa. Mutta näitä tarvitaan; jokaiselle löytyy omansa, josta pitää ja jota haluaa käyttää. Tämän sivuston hyviä puolia on eittämättä visuaalisuus. Matkat on jaoteltu päivän tarjouksiin, kaupunkilomiin, lentoihin + hotelleihin, sesonkimatkoihin, pohjoisen lomiin, aurinkomatkoihin, sekä wellness ja earlybird- osioihin. Tarjolla on myös erihintaisia lahjakortteja käytettäväksi matkoihin. Ihana lahjaidea - olisi ihan pakko lähteä reissuun, jos joku sponsoroisi sitä vaikka muutamalla kympillä?

Tutustu: Travelbird.fi

Reissureppu.com

Oletteko reissurepussa vierailleet? Kyseessä on tänä vuonna (2014) avattu sivusto, joka tarjoaa lento-, hotelli- ja matkatarjouksia yhdeltä sivustolta ja luotettavilta matkanjärjestäjiltä.
Katso ainakin äkkilähdöt, halvat matkatt ja halvat matkat juuri nyt!

Tutustu sivustoon: Reissureppu.com

sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Matkamessut 2015, tarjouksia

Matkamessut 2015 ovat tulossa ja messutarjoussivut netissä on jo avattu. Sivu kannattaa laittaa siis muistiin ja käydä vilkaisemassa alustavasti. 

matkatarjoukset.info/matkamessut 2015 tarjoukset kootusti

Vuoden partnerimaana messuilla 2015 esittäytyy Egypti. Debyytin messuille tekevät puolestaan vähän eksoottisemmat Nepal, Kambotza, Madagaskar, Bhutan, Uganda, Guadeloupe ja Curacao. Karibia on muutenkin messuilla enemmän esillä tänä vuonna (oih!). 

Messukeskus.com/matkamessut 2015 



Joulupukin virallinen lentoyhtiö

Finnair lentää taas Joulupukin väreissä, eli on kuvittanut kaksi Airbus- konettaan joulupukin kuvilla. Nämä Joulupukkikoneet ovat suosittuja eritoten Aasian maissa, mutta myös Euroopassa. Koneita kannattaa bongata ja kuvata, sillä kuvilla voi osallistua Finnairin kilpailuun Instagramissa ja Twitterissä.

Finnairgroup.com/Finnair joulupukin virallinen lentoyhtiö

torstai 11. joulukuuta 2014

Helsingin joulua Stockmannin ikkunassa

 Stockmannin jouluikkuna. Se on nähtävä, jos Helsingissä liikkuu Joulun alla. Tänä vuonna Stockman oli pukeutunut punaisiin valoihin (alempi kuva) ja jouluikkuna oli juurikin niin runsas ja ihanan yksityiskohtainen kuin yleensäkin. Valitettavasti sitä ihanaa tunnelmaa ei saanut mitenkään tallennettua kuvaan, ja lisäksi en kehdannut seisoa kovin pitkään lasten edessä katselemassa ja ihastelemassa:)

Unelmoi, suunnittele ja toteuta matkasi

Oletteko kuulleet TripBucket -sivustosta? Hauska sivusto, jonne kirjautuneet voivat kirjata ylös unelmalomansa, tai nähtävyydet, jotka haluavat joskus nähdä. Suunnittele lomasi tänne, haaveile, täydennä ja toteuta. Lisäksi voit jakaa haaveet ja toteutuneet matkasi muiden kanssa.
Liittyminen on ilmaista ja onnistuu FaceBook- tunnuksilla tai sähköpostiosoitteella.

Täältä hakemaan vinkkejä ja haaveilemaan:

www.tripbucket.com

Luontoon.fi -sivusto on uudistunut

Luontoon.fi -sivusto on raikastanut ja selkeyttänyt ilmettään. Tosin, se oli mielestäni ihan toimiva aiemminkin, mutta uudistus piristää aina.
Laadukas sivusto tarjoaa tuhtia tietoutta retkeilijöille, eräharrastajille, kalastuksesta kiinnostuneille ja muille luonnosta nauttiville. Suunnittele retket vinkkien avulla ja pysy kärryillä ajankohtaisista asioista.
Lisää suosikkeihisi!

Luontoon.fi

lauantai 6. joulukuuta 2014

Norwegianin uusi nuorisolippu

Useista lähteistä kerrotaan, että lentoyhtiö Norwegian on lanseerannut nuorisolipun, jolla 12 - 25 -vuotiaat lentävät edullisemmin. Lippuja saa kotimaanlennoille, sekä Helsinki- Tukholma, Helsinki- Oslo ja Helsinki- Kööpenhamina -reiteille.
Aivan ihana idea, hyvä Norwegian!

Uutisesta muualta:

Italian Clavieren riippusillat

Huh, nyt vasta olen kohdannut netissä kuvia ja artikkeleita Clavieren silloista. En kyllä osaa sanoa, olisiko minusta tuonne, sen verran heikkopäinen olen.
Tämä mahtava kohde on kuitenkin kohtuullisen lähellä, Italiassa.


                                        (kuva Googlen kuvista; tripbucket.com)

Lisää kuvia: Google/Tibetan Bridge in Claviere , nämä ovat henkeäsalpaavia ja upeita!

Tripadvisor.fi/Claviere Tibetan Bridge
simplepimple.com/2013/10/extreme-engineering-the-tibetan-bridge
www.blogdolcevita.com/post/1990/hiking-in-italy

Voihan olla, että katsominen tukevasti sohvalta riittää?

Helsingin tylsimmät nähtävyydet?

Iltasanomat oli kartoittaneet Helsingit tylsimmät nähtävyydet. Voisihan näistäkin tehdä oman kierroksensa turisteille? Kummallista ehkä se, että joukossa on kyllä ihan niitä kivoja "perusnähtävyyksiä", joita olen jopa matkustanut paikanpäälle katsomaan ja kokemaan? No, ehkä se on sitä, että joihinkin nähtävyyksiin vain kyllästyy?

Eli tylsimmästä aloittaen: Kiasma, Eduskuntatalo, Havis Amanda, Rautatieasema ja Finlandia-talo...

Luehan täältä: is.fi/matkat/Helsingin tylsimmät nähtävyydet