sas

perjantai 28. elokuuta 2015

Hotelli Klaus K, Helsinki


Hotelli Klaus K tarjoaa enemmän elämystä kuin hotelliöitä. Ylellistä kerrassaan -hemmottelevia huoneita, pieniä yksityiskohtia, isoja yksityiskohtia ja paljon kaunista designia pitkin hotellia. Viihtyisiä aulatiloja, olohuonemaista kodikkuutta ja tavallista herkullisempaa aamiaista. Olikos muuta? Käykää kokeilemassa, tästä hotellista voi nauttia, vaikkei ihan sviittiä tarvitsekaan. Oli ihana kokemus!

www.klauskhotel.com


keskiviikko 26. elokuuta 2015

Expedia.fi - Täyden palvelun online -matkatoimisto

Expedia.fi mainostaa itseään täyden palvelun online- matkatoimistoksi. Heillä on tarjolla yli 500 000 hotellia eri puolilla maailmaa ja tarjouksia yli 400 lentoyhtiöltä lentoihin. Päälle vielä autonvuokrauspalvelut sekä elämystoiminta matkakohteissa.

Itse tutustuin tänään. Sivut ovat selkeät, hakukone toimii. Vain budjetti puuttuu...

www.expedia.fi


Travellinkin syyskampanja

Kivoja syysalennuksia ja kampanjoita on käynnissä näköjään useammassakin paikassa.
Travellinkin kautta saatat saada jopa 30% alennusta lennot + hotelli- paketista, kun varaat 30.9.2015 mennessä. 2-3 päivän kaupunkilomia parilla sadalla eurolla.

Kurkista: Travellink.fi/syyskampanja

perjantai 21. elokuuta 2015

Norwegianilla syysale

Norwegianilla huippuhalpoja lentoja syyskampanjassa. Kampanja on voimassa 31.8.15 saakka ja matkustusaikaa on 17.8.2015 - 31.5.2016 välillä. Lentojen lähtökaupunkeina Helsinki, Ivalo, Rovaniemi, Oulu, Kittilä ja Turku.
Rovaniemeltä Budabestiin alle 100€, tai Alicanteen 150€.
Helsinki- Budabesti 35€. Burgasiin 49€.
Lennothan voi varata jo ensi keväälle?

Tarkista: Norwegianin syysale

lauantai 8. elokuuta 2015

Top10 tarjous: Budabest 3 yötä alkaen 189€

Budabestin juuri keväällä kokeneena nappasi tämä tarjous silmään, sillä maksoin siitä 3 yöstä ja lennoista lähes puolet enemmän...
Lisäksi tähän pakettiin kuuluu opastettu kävelykierros kaupungilla, Hop-on-hop-off- bussi ajelu (jolla pääset katselemaan kaupunkia joka puolelta), sekä risteily Tonavalla. Näiden lisäksi vielä polkupyöräajelu, Gulash- keitto ja pari olutta ja snapsi kuuluu mukaan. Olisipa tarjous ollut voimassa jo keväällä...

Tarjoukseen ei muuten sisälly lentokenttäkuljetuksia, jotka voi lunastaa 25€:n hintaan. Vaan meidän porukka varasi ne netistä etukäteen. Sama hinta tuli siis 4 hlö:n kuljetukselle.

Niin ihana kaupunki, että suosittelen kyllä käymään. Kuvia ja tunnelmia voit katsoa blogistani toukokuun postauksesta.

Mutta tarjoukseen täältä: Top10 matkatarjous/Budabest 3 yötä + lennot alk 189€

Lentokenttäkuljetuksia voi katsoa myös täältä www.shuttledirect.com/fi/lentokentta/BUD/
Meillä toimi aivan loistavasti, mennen tullen.

Matkailijan terveysopas

Matkailijan terveysoppaan jatkuvasti päivitettävä versio on näppärästi saatavilla terveyskirjaston sivuilla. Opas on käytössä netin kautta siis myös ulkomailla sairaustapauksen tai sattuessa. Oppaasta löytyy ohjeet myös matkaan valmistautumiseen, matkustusturvallisuuteen, sekä vakuutusten hankkimiseen. Kannattaa laittaa kirjanmerkkeihin talteen, tai laittaa itselle linkki sähköpostiin, jotta löytyy maailmallakin.

Tutustu: www.terveyskirjasto.fi/matkailijan terveysopas

perjantai 7. elokuuta 2015

Ryan Air lopettaa lennot Suomesta talvikaudeksi 2015/2016

Lappeenrannan lentojen hiljennyttyä ja Tampereen lennot talvikaudeksi peruneena Ryanair ei nyt sitten todennäköisesti lennä Suomesta lentoja tulevalla talvikaudella, ainakin lennot keskeytetään toistaiseksi. Toivottavasti keväällä heti virkistyy, sillä Ryanairilla on ollut helppo ja halpa kulkea viikonloppureissuille Eurooppaan.

Uutinen täältä:
Yle.fi/Ryanair keskeyttää Suomen lennot