sas

lauantai 24. lokakuuta 2015

Vuoden matkakirja 2015

Vuoden matkakirja on valittu eilen. Matkailulehti Mondo valitsi matkakirjaksi Salamatkustaja-blogistaankin tunnetun Satu Rämön kirjan Islantilainen voittaa aina. Kirja valittiin sisällöllisin perustein ja sen kerrotaan kuvaavan isltantilaisten elämää suomalaisen maahanmuuttajan näkökulmasta mukaansatempaavasti ja konstailemattomasti.
Kirja keräsi vuoden matkakirja-tittelin lisäksi kunniamainintoja.

Odotan innolla lukukokemusta!

Rantapallo.fi/Vuoden 2015 matkakirja
Salamatkustaja.com/Islantilainen voittaa aina

Kirja.fi/Islantilainen voittaa aina
Adlibris.com/Satu Rämö Islantilainen voittaa aina

perjantai 23. lokakuuta 2015

Sokoshotelli-ale Presidenttiin

Sokoshotelli President tarjoaa alennusöitä alkaen 48€/hlö. Sopipa minulle näppärästi, sillä on konserttireissu tulossa ja olen odotellut hotellitarjousta sitä silmällä pitäen. Konsertin jälkeen lähijunalla keskustaan ja hotelliin ja höyhensaarille. Seuraavana päivänä ostostelua ja kotia kohti.

Eli kahdenksan päivää aikaa jäljellä varata hotelli ja lähteä vaikka jouluostoksille.

Top10matkatarjoukset/sokoshotel_President_Helsinki

perjantai 9. lokakuuta 2015

Bodrumin linnoitus


Bodrumin niemekkeellä, sataman vieressa sijaitsevan linnoituksen virallinen nimi on Pyhän Pietarin linnake. Sen rakentaminen on alettu 1400-luvun alussa ja valmiiksi se on saatu 1522. Linnake on suuri ja moniosainen ja sen torneissa ja saleissa sijaitsee monenlaisia näyttelysaleja, joista mielenkiintoisimpia meriarkeologinen museo, rahanäyttely, korusali, laivan hylky. Näyttelyihin on erillisiä pääsymaksuja, mutta vaihtoehtona on ostaa portilta lippu, jolla pääsee katsomaan kaikki linnoituksen näyttelyt.


Linnoitus tarjoaa myös aivan huikeita maisemia sekä merelle, että kaupunkiin päin. Itse rakennelma on jo mielenkiintoinen kokemus, vaikkei näyttelyitä haluaisikaan katsoa. Tunnelma tornien välissä, sokkeiloisilla poluilla linnan pihalla on aivan ainutlaatuinen.
Museo on maanantaisin, kiinni.


Bodrumin linnoitus/museot (viralliset sivut)
Elle.fi/blogit/Bodrumin linnoitus

Suomen laajin mökinvuokra-sivusto/hakukone

GoFinland- sivustolta löytyy Suomen suurin valikoima vuokramökkejä, sekä helppo ja vaivaton hakukone. Valitset vain miltä seudulta ja minkä tasoisen mökin haluat lomasi ajaksi vuokrata.
Vaihtoehtoja riittää. Olisiko vielä mahdollista suunnitella mökki-Joulua omassa rauhassa?

gofinland.fi