sas

torstai 24. tammikuuta 2013

Kyproksella viikon majoitus kahdelle 300€

Jälleen kerran top10- matkatarjoukset iskevät ässän pöytään; viikon majoitus kahdelle Kyproksen auringon alla vain 300€ (ovh. 600€). Ja tämän diilin voimassaoloaika on myös kesällä.
Diiliin kuuluu kahden hengen (alle 3-v lapsi ilmaiseksi huoneeseen) standard-huone 7:ksi yöksi, buffet- aamiainen jokaisena aamuna molemmille, neljänä iltana 3 ruokalajin illallinen kahdelle, laivaretki kahdelle hiekkarannalle, tervetulojuoma ja hedelmälautanen. Ja mikäli saavut/lähdet Ercan kentältä, saat yhden ilmaisen kuljetuksen (sinne tai takaisin).

Kyprosta ei ehkä tarvitse paljon kehua tai esitellä, mutta niille, jotka eivät ole siitä kuulleet, voin kertoa, että se on yksi Välimeren suurimpia saaria ja, että siellä on laskettu paistavan aurinko n.320 päivänä vuodessa. Eli kaikille kaamokseen väsyneille se on takuuvarma kirkasvalohoitokohde. Ja kun saarella ollaan niin rantoja ja rantahuveja löytyy jokaiseen makuun.

Diilin hotelli sijaitsee Kyrenian kylässä, Kyproksen pohjoisosassa. Hotelli on n. 10 minuutin kävelymatkan päässä rannasta ja siinä on myös ulkouima-allas.
Tutustu Montain View- hotelliin tästä: Mountain View-hotelli Kypros/Kyrenia

Diilin voimassaoloaika: 1.4.2013 - 31.10.2013
Diiliin tästä:Top10 tarjous: Viikko Kyproksella kahdelle 300€


Linkkejä Kyproksesta kiinnostuneille:
Lomamatkailija.com/Kyproksen nähtävyydet
Rantapallo.fi/Kypros
Eurooppa.eu/Kypros
mtv3.fi.matkailu/Kypros

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti