sas

maanantai 7. tammikuuta 2013

Uudistettu Peurunka- kylpylä on korkattu

Kävimme testaamassa uudistetun Peurungan Keski- Suomessa. Peurungasta olen kirjoittanut blogissani myös aiemmin (löydät hakusanalla Peurunka, jos kiinnostaa). 
Yleisilmeeltään Peurunka oli selkeä, moderni ja sieltä löytyi ihania, kutsuvia oleskelutiloja mm. aula- alueelta ja leikkihuoneen lähistöltä. Leikkihuone oli meidän nuorimmalle oikeinkin sopiva. Lisäksi hän viihtyi hyvin myös ihastuttavan, avaran kahvila-ravintolan leikkipisteessä ja aikuiset saivat kahvitella rauhassa. 




Kylpyläpuolella oli mukava, rauhallinen avaruusteema. Altaita riitti pienille ja isommille. Teini- ikäiset pyyhälsivät kuuluisaan liukumäkeen ja kellottivat ennätyksiä, aikuiset uivat vastavirtaan kuntouintiradalla ja kyllä tunnustan, että innostuimme laskemaan myös mäkeä... Kokeilimme infrapunasaunaa, höyrysaunaa ja tavallista saunaa. Lisäksi suihkumaailman värisuihkuja, porealtaita, hierovia suihkuja altaissa ja minun oma suosikkini oli hemmotteluallas, jossa oli vaihtuvat värivalot ja joka sijaitsi hieman syrjässä hälinästä.

Ravintoloita ja kahviloita löytyy useampia, kun uiminen alkaa väsyttää ja nälkä iskee. Voin suositella tätä kylpylää lämpimästi. Teini- ikäiset sanoivat, että Flamingo oli heidän mielestään parempi, mutta että tämä on parempi, jos mukana on vauvasta vaariin asti porukkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti