sas

torstai 7. elokuuta 2014

Miniloma Saksaan, 3 yötä + lennot 299€

Top10 matkatarjouksilta tuli kiva pieni tarjous syksyyn katkaisemaan työviikkoja; Lennot Tampereelta Frankfurtiin (Ryanairilla), kolmen yön majoitus 4 tähden Parkhotel Frankfurtissa Rödermarkissa, sekä buffet- aamiainen hintaa 299€/hlö (ovh 375€). Syyskuussa oli kolme lähtöä ja lokakuussa vielä yksi.
Tampereen Ryanairin terminaali oli remontissa  vielä alkukesästä ja lennot oli siirretty oikeanpuoleiseen terminaaliin (tuloväylältä katsoen). Remontti ei haitannut palveluja tai jonotusta mitenkään.

Top10 matkatarjoukset/3 yötä + lennot Saksaan
Parkhotel Frankfurt Rödermark

Lisätietoja, koettavaa ja nähtävää mahdolliselle Saksanmatkalle:
www.germany.travel/fi
Visitgermany.com

2 kommenttia:

  1. Moi! Kävitkö jo tuolla reissussa? Olen itse menossa tuolle matkalle ja ihmettelen, että kuinka sieltä Frankfurtin Hahnin lentokentältä kannattaa kulkea hotellille Rödermarkkiin. Kuinka itse kuljit? Onko vinkkejä, että mitä kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa? Tai ihan käytännön vinkkejä?
    -Meri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En käynyt, mutta Frankfurt kiinnostaa edelleen. Saksan lentokentillä on mielestäni kuitenkin todella hyvät opasteet ja raideverkosto on loistava, joten suosittelisin kurkkaamaan junavaihtoehtoa. Bussitkin näyttävät kulkevan. Matkaa on noin 150 km ja ainakin busseja sinnepäin lähtisi netin mukaan 90 minuutin välein.

      Poista