sas

lauantai 3. tammikuuta 2015

Sovelluksia matkailun avuksi

Olen tänne joskus kirjoittanut hotellisovelluksesta ja muistaakseni jostakin sovelluksesta, jolla voit paikantaa lähimmän ravintolan, bussipysäkin tai vastaavia. Puhelin tai table on reissussa aika kätevä keksintö ja matkailusovelluksiahan tehdään jatkuvasti lisää, joten jokaiselle löytyy jotakin, jos näitä tahtoo hyödyntää.
Itse ennakoin tulevaa reissua ja ajattelin seuraavia sovelluksia: Spotted by Locals, joka kertoo matkakohteessasi paikallisten suosittelemat ravintolat, nähtävyydet ja muut tärpit. Ainoa se, että tässä sovelluksessa on vasta 57 kaupunkia, joten kannattaa tarkistaa löytyykö matkakohteesi sieltä.
Toinen minua kiinnostava oli PocketGuide, jonka avulla voi tehdä yhden tai useita kaupunkikierroksia ja tutustua matkakohteekseen. Miinusta se, että kierrokset ovat melkein pääsääntöisesti englanninkielisiä, mutta suurimmalla osalla se tuskin haittaa.

Kohdeoppaita löytyy muuten TripAdvisoriltakin, jos kiinnostaa.

Osa sovelluksista on ilmaisia, mutta osa maksaa muutaman euron. Laitan linkit, joista voit tutustua mistä näissä sovelluksissa on kyse, mutta nehän ladataan puhelimeen tai tableen Play-kaupasta/ app-storesta.

http://www.spottedbylocals.com/
http://pocketguideapp.com/
http://www.tripadvisor.fi/apps-icityguides

Linkeistä voit tarkistaa myös onko matkakohteesi jo mukana sovelluksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti