sas

keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Cesenaticon rannalla Italiassa, kolme yötä kahdelle 209€

Täällä haaveillaan Top10- matkatarjouksesta, jossa kolme yötä Cesenaticon rannikolla kahdelle maksaisi nyt  209€ sen alkuperäisen 380€:n sijasta.
Hotelli on tasokas, neljän tähden Alexia Palace, joka sijaitsee ihanasti hiekkarannan vierellä, juuri rantakadun varrella. Hotellissa on myös spa- osasto, Turkkilainen sauna, lämmitetty ulkouima- allas ja kuntokeskus. Tarjous sisältää aamiaisen, tervetuliaismaljat, hedelmäkorin, sekä vapaan pääsyn spa- osastolle.

Cesenatico on n. 20 000 asukkaan pieni kaupunki, joka sijaitsee aivan Riminin ja San Marinon läheisyydessä. Lähimmät lentokentät ovat Rimini, Bologna, Firenze ja hieman kauempana Milano, Venetsia ja Rooma. Kaupungissa on hyvät ostosmahdollisuudet sen pienestä koosta huolimatta, eikä Riminille ole matkaa kuin 20km, jos haluaa ostostella enemmän.
Nähtävyyksiä Cesenaticossa on vähemmän, mutta sinällään satama ja kaunis kaupunki itse. Riminillä taasen pääsee tutustumaan Mini- Italiaan ja vaikka Delfinaarioon.
Kahviloita ja tunnelmallisia ravintoloita Cesenatico tarjoaa runsaasti; mikään ei ole parempaa kuin Italialainen jäätelö ja sulaa suklaata muistuttava, tumma ja paksu kaakao...

Hotellin kotisivut löytyvät täältä: Alexia Palace/Cesenatico
Diili on voimassa heinäkuulle 2013 saakka, poissulkien joitakin päiviä; muista tarkistaa.
Ja Diili löytyy tästä: 3 yötä kahdelle Cesenaticossa 209€

Linkkejä Cesenaticoon liittyen:
Trivago/Cesenatico
Zoover/Cesenatico
Cesenaticotourismo.com
Kuvia Cesenaticosta



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti