sas

tiistai 11. kesäkuuta 2013

Seitsemän yötä Sardiniassa kahdelle 700€

No pyöristin tuon Top10- matkatarjousten Sardinian matkan hinnan, sillä oikeasti se on 699,48€ ja ovh on 1044€. Tarjous on puolihoidolla, eli sisältää aamiaisen ja illallisen.

Sardinian saari on Välimeren toiseksi suurin saari, joka on kuuluisa luonnosta, idyllisistä pikkukaupungeista, upeista hiekkarannoista, sekä kauniista historiallisista rakennuksista.

Hotellina tarjouksessa on neljän tähden Borgo Saraceno, jossa on mm. ulkouima- allas, turkkilainen sauna, sauna, kuntosali ja hotellissa on mahdollisuus varata myös aerobic- ja jooga- tunteja. Hotellilla on oma yksityinen uimaranta neljän kilometrin päässä ja sinne on kesäaikana kuljetus hotellin puolesta.
Tutustu hotelliin: www.borgosaraceno.info

Sardinian saarella on toimiva ja kattava joukkoliikenne, jota voi hyödyntää nähtävyyksien katseluun, mutta myös vuokra- auton saa hankittua helposti. Suosituimmat nähtävyydet saarella Nettunon tippukiviluola, Capo Caccian majakka, sekä labyrinttiluolat, Stintino Beachin upea ranta ja kauneimmaksi reitiksi kehutaan rantatietä, joka vie Bosan pieneen kaupunkiin. Alhegrossa sijaitsee taas keskiaikainen vanhakaupunki ja Posadan rannat ovat tutustumisen arvoisia. Vuoristoon taas tutustuu parhaiten patikoimalla.

Voimassaoloaika: 10.6.2013 - 1.9.2013
Ja Top10- tarjouksissa lennot eivät sisälly hintaan, vaan ne on etsittävä itse.

Tutustu tarjoukseen tästä: Viikko Sardiniassa kahdelle 700€

Tietoa Sardiniasta:
Rantapallon Sardinia
Napsun Sardinia
Lomalainen.fi/Sardinia
Iltalehti.fi/Sardinia
Matkailijanet.net/Sardinian nähtävyydet

Zoover/nähtävyydet/Sardinia
Tripadvisor/Sardinia



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti