sas

tiistai 29. toukokuuta 2012

Sunnuntain matkatarjouksia

Sunnuntain kiinnostavin matkatarjous minun makuuni oli Matka-Töysän opastetut kaukomatkat Burmaan, sekä Vietnamin kiertomatka. En ole koskaan ollut ohjatulla reissulla, vaan minulla on lähinnä pakottava tarve olla omillani. Olen toki joitain ohjattuja nähtävyysreissuja ottanut lomamatkoillani, mutta usein tutkin karttoja ja nähtävyyksiä ihan itsenäisesti.
Jos kuitenkin lähtisin nyt Burmaan, valitsisin mielelläni opastetun matkan, sillä kulttuuri taitaa olla sen verran eksoottinen, että voisi olla turvallisempaa ja helpompaa. Näiden mainitsemieni matkojen hinta on vajaa 3000e, mikä tarkoittaisi tässä perheessä sitä, että matkaan tuskin tulisi lähdettyä koko perheellä. Tällä hetkellä saattaisi olla siis viisaampaa katsella Silja Linen kesämainoksia risteilyistä, sillä tarjouslähdöt ovat alkaen 39e ja Kolmårdenin eläinpuistoonkin pääsisi todella huokeasti. Kun itse kävin lapsena Kolmårdenissa, oli niin kuuma päivä, että eläimet olivat piilossa ja reissun kohokohdaksi taisi jäädä jäätelö...

Kotoisessa Suomessa on toki kesäisin paljon katseltavaa, ulkomaille ei tarvitse lähteä. Suomessa matkailu vain on ihan hintavaa, jos otat isommasta kaupungista kaksi hotellihuonetta pariksi yöksi, eikä syöminenkään ole mitenkään huokeaa, jos ei kotona niin ei ravintolassakaan. Naantalissa käyntiä olemme harkinneet koko perheen voimin, kun kaikki eivät vielä ole Muumimaailmassa käyneet. Minä henkilökohtaisesti rakastan vanhoja kaupunkeja (ja kaupunginosia), joten päivä Naantalissa sopisi hyvin.

Tässä linkkejä kauniista Naanatalista kiinnostuneille:
http://www.naantali.fi/matkailu/
http://www.muumimaailma.fi/

Ja ne ravintolat:
http://www.naantalinmatkailu.fi/index.php?page=76aa1c3d26bde2a7ac49fefabacf3cb

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti