sas

maanantai 7. lokakuuta 2013

Hemmottelua Italian Montegrotossa kahdelle 3-4vrk/ 449€

Top10 matkatarjousten syksy on ollut vilkas, mutta kaikkiin en ole jaksanut tarttua. Tämä kuitenkin innostaisi minua, joten ehkä myös muitakin? Tarjouksia on kahdenmittaisia; 3-4 vuorokautta kahdelle (riippuu sisäänkirjautumispäivästä), sekä 7 vuorokautta kahdelle. Jälkimmäistä voi tutkia samasta tarjous- linkistä. Ovh tuolle 3-4 yölle on 675€, joten erotuksella voi mukavasti kompensoida matkakassaksi?
Tarjous sisältää vielä majoituksen lisäksi täysihoidon, vapaapääsy hotellin altaisiin, pyyhkeet, kylpytakit, saunan, kuntosalin ja 20 min. hieronnan, sekä 30 min. refleksologisen hoidon ja vielä pullon viiniä huoneeseen ensimmäisenä iltana. Tästä rentoutuminen voi todella alkaa!

Montegrotto on pieni kunta Venetsian lähellä ja on suosittu italialainen kylpyläkaupunki, joka tunnetaan kuumista lähteistään ja mineraalipitoisista mutakylvyistä. Siellä asuu reilu 10 000 asukasta, joten kylä on pieni.
Kaupungissa on kuitenkin yllättävän paljon katseltavaa; mm. kirkkoja, lasimuseo, ulkoilmamuseo, perhospuutarha ja 1700- luvun aikainen huvila, sekä Euganean kukkula.

Lahjakortti on voimassa 1.9 - 28.11.13 ja 16.2 - 30.11.2014 torstain ja sunnuntain kirjautumisilla.

Tutustu hotelliin: Hotel Commodore Terme

Tutustu tarjoukseen: Montegrotto kahdelle alk. 449€

Lisää aiheesta:
Montegrotto-terme.paginegialle.it (italiankielinen sivu, jossa hyvä kartta keskustasta)
Zoover.fi/Montegrotto nähtävyydet
Trivagon Montegrotto

Kartta Montegroton keskustasta, nähtävyyksiä merkattu
(Kartta Googlesta)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti