sas

lauantai 6. lokakuuta 2012

Karibian- risteily + lennot

Sunnuntailehteä lukiessani aamukupposen kera silmiini osui Royal Caribbean -yhtiön mainos Karibian-risteilyistä joulu- ja tammikuussa. Tämä on niin ollut minun haaveeni! Jatkan haaveilua, kunnes lapset pärjäävät sen verran, että pääsemme kahdestaan tai sitten budjetti sallii koko "lauman" ottamisen mukaan.

Mutta siis siihen tarjoukseen: Suomessa rakennettu Oasis of the seas -laiva, lennot Floridaan ja seitsemän yötä reissussa. Valittavana Itäinen Karibia (14.12.2012 lähtöpäivänä) alkaen 1880€ tai Läntinen Karibia (lähtö 4.1.2013) alkaen 1873€.

Hinnat sisältävät lennot Helsinki-Miami-Helsinki, yön Miamissa ennen risteilyä, lentokenttäkuljetukset, sekä ruokailut ja viihdeohjelman laivalla ja lisäksi pakolliset palvelumaksut ja verot.

Matkatoimistoista saat suomenkielistä palvelua ja lentopaketteja ei ole mahdollista varata Royal Caribbean internet-sivuilta! E-mail: infono@rccl.com tai puh 020 386 386.

Royal Caribbean.fi

Ongelma lienee se, että voisiko nuo itä- ja länsi-Karibianristeilyt ottaa peräkkäin, että näkisi mahdollisimman paljon; en tahtoisi valita Bahaman ja Jamaican välillä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti