sas

torstai 13. helmikuuta 2014

Aikuisten hotellit suosiossa

Iltasanomista löytyi artikkeli, jonka mukaan Finnmatkat avaavat lisää k-18 hotelleja. Näitä hotelleja näin ensimmäistä kertaa pari vuotta sitten ja näyttävät löytäneen hyvin asiakaskuntansa. Eri kohderyhmille suunnattuja hotelleja toki on ollut pitkään, mm perhehotellit, lapsiystävälliset hotellit, mutta uutuus kohderyhmissä ovat nämä rauhalliset, hiljaisemmat (paitsi iltabileet altaalla?), aikuisille suunnatut hotellit. Olisiko niin, että sopii loistavasti, kun kaipaa lomaa omista (joskus kitisevistä:) lapsista, eikä jaksa kuunneella muidenkaan lasten itkupotkuraivareita.
Kehittelisin vielä tästä hieman eteenpäin: k30- hotellit down-shiftausta varten; ei edes allasbileitä, vaan täydellisen rauhallista ja nautinnollista lomaa. Suunnattu 35- vuotiaista aina tuonne sataan ikävuoteen saakka. Toisaalta, menevät seniorihotellit voisivat saada oman asiakaskuntansa eläkeläispiireissä, ja siellä olisi helposti illalla kovaa menoa.
Omien lasten tulevaisuuden turvaksi toivoisin muutamalla turvamiehellä ja järjestysmiehellä varustettua, 15- 25/30 suunnattuja hotelleja, joissa saa olla rankkaakin biletystä, mutta siis turvallisesti.

Iltasanomat.fi/K-18 hotelleja lisää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti